Rick Genest, Andre Pejic, Thylane Lena-Rose Blondeau és Carmen Dell Orefice - két dolog biztosan közös bennük: örökre beírták magukat a divat történelmébe és sokak számára kiverik a biztosítékot. Tudd meg, miért!

Rick Genest - Zombie Boy
Lady Gaga "Born This Way" című klipjében bukkant fel és sokakra nagy benyomást tett a széttetovált fiú. Mint  kiderült, testét nem festék, hanem valódi tetoválások fedték. Rick 16 évesen feküdt először tű alá, majd meg sem állt addig, amíg testén alig maradt varratlan felület. Extrém külsejével igen sokat keresett. Szerepelt többek között a MUGLER kampányában, a Vogue Homme Japan-ban, GQ-ban valamint a Fashion Magazine hasábjain is. 2018 nyarán azonban karrierje tragikus véget ért, ugyanis 32 évesen holtan találtak rá.

divat modell

Andrej Pejic - Az uniszex modell
Az adrogün modell egy melltartókampánnyal vált ismertté. Andrej a világ egyik legjobban keresett férfi modellje, de akár lehetne a világ egyik legkeresettebb női modellje is, hiszen arcvonásai igen megtévesztőek.

divat modell

Thylane Lena-Rose Blondeau - 10 évesen kezdte a szakmát
Bár a modellszakmában egyre gyakrabban tűnnek fel szemtelenül fiatal modellek, mégis megdöbbentő, hogy ennyire fiatalon belecsöppent a modellszakmába. 11 évesen már pózolt a francia Vogue hasábjain, ahol erős sminkben, magas sarkúban, dizájner ruhákban, valamint egy három millió dollár értékű nyakláncban látható.

divat modell

 divat modell

Carmen Dell Orefice - A legidősebb aktív modell
 Carmen Dell Orefice 1931. június 4-én látta meg a napvilágot, majd 15 évesen már a Vogue magazin címlapján pózolt. A 87 éves modell három férjet fogyasztott el, vagyonát pedig állítólag a 90-es években tőzsdén veszítette el. Carmen '59-ben visszavonult, majd a brit porté- és divatfotós, Norman Parkinson hatására visszatért a kifutókra. Karrierje még a mai napig sem ért a végére.

divat modell