A legtöbb sztárnak ugyan a stylist-ja gondoskodik arról, hogy miben lépjenek ki az utcára, azonban akadnak közülük jónéhányan, akiket irigylésreméltó stílusérzékkel áldott meg a sors. Nézd meg összeállításunkat és inspirálódj a szettekből!

Olivia Palermo
A modell-színésznőt nem véletlenül sorolják a legdivatosabb sztárok közé, hiszen szettjei stílusosak és jó ízléssel vannak összepárosítva. 

Victoria Beckham
Elegáns, kifinomult és letisztult. Victoriának kifogástalan érzéke van a divathoz, amelyet nem csak saját öltözködésénél, hanem ruhakollekciói megtervezésénél is remekül hasznosít.

Shay Mitchelle
A kanadai színésznő a Pretty Little Liars című sorozatban tűnt fel. A kezdeti visszafogott öltözködése kiforrott, ma már bátran variálja a különböző stílusokat. 
 

Blake Lively
Olykor bohém, olykor dögös, máskor viszont elegáns. A szinésznőt korábban számos kritika érte ruhaválasztása miatt, mára azonban igazi divatikonná nőtte ki magát. 

Gigi Hadid
A szupermodell szívesen dobja fel szettjét hosszú kabáttal és trendi napszemüveggel. A hétköznapokon a laza fazont részesíti előnyben, míg különleges alkalmakkor dögös cuccokban mutatja meg hibátlan alakját.