Neked is olykor gondot okoz a tökéletes outfit kiválasztása? Ha rendelkezel az alábbi alapdarabokkal, biztosan könnyebben boldogulsz!

Blézer
Sikkes, elegáns és szinte mindenhez megy. Egy jól szabott blézer karcsúsít, feldobja a szettedet és elegánssá tesz egy farmer póló összeállítást. Munkahelyi viseletnek az egyik legjobb választás!


Fehér ing
Egyszerű, letisztult, de mégis szexi. Fekete nadrággal és blézerrel szigorú és megnyerő, egy hangsúlyosabb nyaklánccal pedig igazán divatos.


 


A tökéletes farmer
Lehetőleg válassz sötétebb árnyalatút, szűk szárút és olyat, amely tökéletesen áll rajtad. Mindegy mivel párosítod, bármihez passzol. Magas sarkúval ideális egy munka utáni vacsira, egy sneakkers-szel pedig laza viseletet kölcsönöz.
Kattints a szezon legtrendibb cipőiért!

Fekete hegyesorrú magas sarkú
Szinte biztosra veheted, hogy sosem megy ki a divatból, optikailag megnyújt, kecsesebbé teszi a lábat, úgyhogy ha eddig nem tetted, mindenképpen szerezz be egyet!

 Crossbody táska
Kényelmes, praktikus és jól kombinálható. Kell ennél több? Egy rohangálós napon mi sem egyszerűbb, mint átdobni magadon és nekiindulni a városnak.

Kis fekete ruha
Nem túlzás azt állítani, hogy bárhová is vagy hivatalos, az outfitedet nem érheti kritika, ha kis feketében jelensz meg.
Itt találod a legklasszabb fazonokat!